jens hannesson curiscare ApS

Din Lokale Behandler ApS

Din Lokale Behandler

Kontakt information

Navn
Jens Hannesson
Adresse
Hornebyvej 38 B
Postnummer og by
3100 Hornbæk
Telefon
Sociale medier

Om klinikken

 

Velkommen til Din Lokale Behandler ApS

Din lokale Behandler har nu været aktivt i en del år på internettet. Vi har primært arbejdede og testet konceptet i Helsingør Kommune med stor succes. Vi har brugt forskellige platforme i løbet af årene, men har nu fundet den platform vi syntes virker mest professionelt.

Resultat i Helsingør Kommune.

Vi har nu haft et større antal behandlere online på vores platform i Helsingør Kommune og som man kan se har vores behandlere haft et stort antal besøg på deres profiler. Det er ikke alle der er kommen på platformen samtidig, men dem der har ligget der længst har haft over næsten 600 besøg på et år.

Din egen hjemmeside.

Som du kan se når du klikker på en af profiler vi du opdage at du får en profil som ligner en hjemmeside. Her er alle dine oplysninger samt billeder, video, kontaktformular, link til sociale medier og et kort så kunderne kan finde ud til dig. SE HER

Hvorfor har Helsingør Kommune platformen haft så stor succes. (Sociale Medier)

Hos Din Lokale Behandler ApS betragter vi vores behandlere som vores forretning og derfor arbejder vi aktivt for vores behandlere. Flere gange om dagen går vi på de sociale medier og ser om en borger søger en behandler. Vi lægger vores link ind i tråden så alle kan se hvor der kun er lokale behandlere. Miljøet er vigtig for os og det gælder om at fortælle borgerne i kommunen at de skal bruge lokale behandlere. Når vi lægger vores link ind i sådan en tråd på eks. Facebook bliver den set af mange og gør derved vores hjemmeside meget attraktiv. Se videoen så ved du alt.

Hvorfor har Helsingør Kommune platformen haft så stor succes. (Private virksomheder)

Når vi har et større antal forskellige behandlere på vores lokale platform, kontakter vi lokale private virksomheder for at anbefale vores lokale behandlere. Igen med et stort fokus på miljø og CO2 udledning. Det handler om at virksomheden bruge lokale behandlere.

Vi har til dato bygget mere en 50 ens hjemmesider en til hver af de største kommuner i landet. Ved at samle behandlere på en lokal hjemmeside sikre vi at borger og private virksomheder nemt kan finde en lokal behandler og med kort transporttid. Godt for miljøet og pengepungen.

Vi anbefaler at man ser videoen, som løbende bliver udskiftet når der kommer opdateringer. SE VIDEOEN HER SÅ VED DU ALT.

Video

Kort

Kontakt din behandler direkte

Besked

Åbningstider
Lukket

 • Monday
  08:00 - 20:00
 • Tuesday
  08:00 - 20:00
 • Wednesday
  08:00 - 20:00
 • Thursday
  08:00 - 20:00
 • Friday
  08:00 - 20:00
 • Saturday
  08:00 - 20:00
 • Sunday
  08:00 - 20:00